Otvorenie 17. otužileckej sezóny 2022/2023

Tento rok sme sa presunuli na severný breh jazera k bufetu Šutrovka. Počasie nás ani teraz nesklamalo. Babie leto sa po včerajšej pauze vrátilo a tak nám nič nebránilo otvoriť 17. otužileckú sezónu pri slnkom zaliatom Draždiaku, ktorý mal rovnako, ako po minulé roky približne 15 stupňov. 

A tiež rovnako, ako po minulé roky, sa nás zišlo takmer 40 plavcov vrátane niekoľkých nových záujemcov o členstvo. Práve toto ročné obdobie je ten najvhodnejší čas pre úspešný začiatok otužovania sa. Len neprestať plávať a každým týždňom si zvykať na chladnejšiu vodu. 

Pri daných podmienkach nerobilo mnohým z nás problém preplávať na druhú stranu jazera k stožiaru vysokého napätia a naspäť. K dobrej nálade prispela aj pohodová hudba. Plavcov po doplávaní čakal výborne uvarený guláš, ktorý nám pripravili v bufete Šutrovka.  S novým prostredím sme boli veľmi spokojní. Majiteľ bufetu nám vo všetkom vyšiel v ústrety, a tak sme sa dohodli, že aj pravidelné tréningy na Draždiaku v stredu a v nedeľu budeme mávať práve tu.

Fotogaléria tu.